ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
March 31, 2021
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
April 1, 2021
ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
March 31, 2021
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
April 1, 2021

service

SERVICE

Η BIMA διαθέτει έμπειρο προσωπικό, που με τη συνεχή ενημέρωση τους σε οτιδήποτε καινούργιο και καινοτόμο πάνω στα ρολά , είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες της, σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει και την άμεση επίλυση του.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τεχνικό τμήμα:

Παναγιωτόπουλος Δημήτρης : 6936940262

ΕΜΠΟΡΙΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η  ΒΙΜΑ διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων κοπής νέας γενιάς  για την επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου, άριστα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Βασικός μας προμηθευτής είναι η Europa και η Elvial, πρωτοπόροι παραγωγοί προϊόντων αλουμινίου, η Viomal, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά ρολών πολυουρεθάνης, η γαλλική Somfy και η ιταλική ASA για μοτέρ ανύψωσης μεγάλων δυνατοτήτων.
Τα προϊόντα αλουμινίου κατασκευής της BIMA φέρουν τη σήμανση CE και πιστοποιήσεις που δηλώνουν ότι έχουν τις προδιαγραφές που ορίζει η Ε.Ε. και συνοδεύονται από 5ετή γραπτή εγγύηση των μοτέρ και καλής λειτουργίας των ρολών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *